Välj en sida

Välkommen!

För att ta del av allt material på EKG.nu måste man vara medlem. Medlemskap ger tillgång till allt befintligt material samt material som publiceras framöver (nytt material publiceras varje vecka). EKG.nu används idag i utbildning på universitetssjukhus och universitetsbibliotek. Läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, ambulanspersonal och studenter använder tjänsten. EKG.nu fungerar även i mobilen och således användas som en app. Videoföreläsningar startar i januari 2017. Som medlem har du tillgång till allt material.

 

100% öppet köp

Vi erbjuder öppet köp utan krångel. Om Du inte är nöjd har du möjlighet att få pengarna tillbaka genom att meddela oss inom 5 dagar.

Registrera nytt konto

Välj typ av medlemsskap

 

Du som har Nordéa måste aktivera ditt kort för Internetköp innan betalning kan genomföras! Läs mer på Nordéas hemsida här. Genom att bli medlem accepterar Du de Allmänna villkoren.

 

Vill du hellre betala med Swish? Det går att betala med Swish om du skall köpa permanent medlemskap (199 kr). Swisha till nummer 1234672986. Ange din e-postadress som meddelande vid betalning. Vi skapar ditt konto samma dag och e-postadressen som du anger blir ditt användarnamn.

 

Om Du avser köpa det obegränsade konto kan du bli medlem genom att betala medlemsavgiften till PlusGiro: 817813-9. Ditt konto skapas samma dag och Du får användaruppgifter och lösenord skickat till Din e-postadress.

 

Vi tar Din säkerhet och integritet på allvar och därför är all information krypterad. Informationen är krypterad med SSL/TSH och den världsledande leverantören Stripe borgar för säkra betalningar.

Författaren

Om författaren

Araz Rawshani, leg. läkare, medicine doktor, Göteborgs Universitet.

Araz Rawshani är forskare och undervisare, aktiv vid Sahlgrenska Akademin och Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vid sidan av en klinisk tjänst på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har Araz undervisat i klinisk EKG-diagnostik, kardiologi och diabetologi. Han arbetar till vardags med klinisk och experimentell forskning på Göteborgs Universitet.

Vetenskapliga publikationer: PubMed

EKG.nu

Erik Dahlbergsgatan 24A, Göteborg
Innehar F-skattebevis
Bankgiro: 616-7779
PlusGiro: 817813-9
Organisationsnummer: 860304

Kan jag använda mina utbildningspengar?

 

 

Det är vanligt att man använder sin utbildningspott för att bekosta medlemsskap på EKG.nu. Du får ett kvitto när du betalat och detta kvitto lämnar du till utbildningsansvarig.

Varför finns flera olika användarkonton?

Det finns flera konton för att alla skall hitta ett som passar. EKG.nu är det billigaste alternativet för den som vill lära sig EKG-tolkning. Du kan välja att betala en engångsavgift eller månadsavgift. Om du väljer månadsavgift så kan du avbryta ditt medlemsskap när du vill.

Finns grupprabatt?

Det finns grupprabatter. Kontakta oss för offert.

error: Innehållet är skyddat.