Välj en sida

Välkommen!

För att ta del av allt material på EKG.nu måste man vara medlem. Medlemskap ger tillgång till allt befintligt material samt material som publiceras framöver (nytt material publiceras varje vecka). I medlemskapet ingår den kompletta e-boken, videoföreläsningar och EKG-tester. EKG.nu är en etablerad tjänst och används av privatpersoner såväl som universitetssjukhus och universitetsbibliotek. Läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, ambulanspersonal och studenter använder tjänsten dagligen. EKG.nu fungerar på datorn, mobilen och surfplattan.

Vi erbjuder öppet köp utan krångel. Om Du inte är nöjd har du möjlighet att få pengarna tillbaka genom att meddela oss inom 5 dagar. Det går även att betala med Swish (se längst ner).

Registrera nytt konto

Välj typ av medlemsskap

Du som har Nordéa måste aktivera ditt kort för Internetköp innan betalning kan genomföras! Läs mer på Nordéas hemsida här. Genom att bli medlem accepterar Du de Allmänna villkoren.

Betala med Swish

Det går att betala med Swish om du skall köpa permanent medlemskap (199 kr). Swisha till nummer 1234672986. Ange din e-postadress som meddelande vid betalning. Vi skapar ditt konto samma dag och e-postadressen som du anger blir ditt användarnamn.

Betala med banköverföring

Det går att betala genom banköverföring om du skall köpa permanent medlemskap (199 kr). Betala till PlusGiro 817813-9 och ange din e-postadress som meddelande vid betalning. Vi skapar ditt konto samma dag och e-postadressen som du anger blir ditt användarnamn.

Krypterad och säker betalning

För dig som betalar med kort. Vi tar Din säkerhet och integritet på allvar och därför är transaktionen krypterad med modern SSL-teknik och den världsledande leverantören Stripe borgar för säkra betalningar. Vi sparar aldrig känsliga uppgifter på våra servrar.

Författaren

Om författaren

Araz Rawshani, leg. läkare, medicine doktor, Göteborgs Universitet.

Araz Rawshani är forskare och undervisare, aktiv vid Sahlgrenska Akademin och Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Vid sidan av en klinisk tjänst på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har Araz undervisat i klinisk EKG-diagnostik, kardiologi och diabetologi. Han arbetar till vardags med klinisk och experimentell forskning på Göteborgs Universitet.

Vetenskapliga publikationer: PubMed

EKG.nu

Chalmersgatan 11A, Göteborg, Innehar F-skattebevis

Bankgiro: 616-7779, PlusGiro: 817813-9

Behöver jag ändå köpa en bok om jag köper medlemskap på EKG.nu?

Nej. EKG.nu är en komplett bok i klinisk EKG-tolkning och mer därtill. EKG.nu inbegriper även interaktiva EKG-tester, videoföreläsningar samt redogörelser för behandlingar och utredningar. Materialet på EKG.nu är endast tillgängligt på www.EKG.nu och kräver alltså internetuppkoppling.

Kan jag använda mina utbildningspengar?

Det är vanligt att man använder sin utbildningspott för att bekosta medlemsskap på EKG.nu. Du får ett kvitto när du betalat och detta kvitto lämnar du till utbildningsansvarig.

Varför finns flera olika användarkonton?

Det finns flera konton för att alla skall hitta ett som passar. EKG.nu är det billigaste alternativet för den som vill lära sig EKG-tolkning. Du kan välja att betala en engångsavgift eller månadsavgift. Om du väljer månadsavgift så kan du avbryta ditt medlemsskap när du vill.

Finns grupprabatt?

Det finns grupprabatter. Kontakta oss för offert.

error: Innehållet är skyddat.